به ارزیابی مدیریت دانش با بهره گرفتن از کارت امتیازی متوازن و معرفی عوامل کلیدی موفقیت در هر یک از جنبه­ها پرداخته­اند سپس از آن‌ها برای ارائه مدلی جهت ارزیابی مدیریت دانش در” سیستم مکانیزه آموزش دانشگاه علم و صنعت” استفاده کردند..مطابق با این مدل، تأمین منابع مالی جهت جذب متخصصین فناوری، افزایش دانش فنی کارکنان و توسعه زیر ساخت ها زمینه ساختار جذب متخصصین، حفظ، آموزش و انگیزش کارکنان می­باشد و این فاکتورها منجر به بهبود مستمر فرایندها و شناسایی موانع موفقیت خواهد شد.
پایان نامه - مقاله - پروژه

 

ارزیابی مدیریت دانش

 

۱۳۸۹

 

ساعی و همکاران

 

۱۵

 

 

 

با مرور بر ادبیات مربوط به مدیریت دانش و کارت امتیازی متوازن چارچوبی را برای ارزیابی مدیریت دانش یک سازمان ارائه داد.در این چارچوب با توجه به چهار چشم­انداز کارت امتیازی متوازن و اهداف مربوط به آن‌ها ،شاخص­ هایی را برای ارزیابی مدیریت دانش در هر چشم انداز در نظر گرفته شد.

 

ارزیابی
اثر بخشی مدیریت دانش

 

۱۳۸۹

 

اسلامی

 

۱۶

 

 

 

از مدل ارزیابی اثر بخشی مدیریت دانش ون (۲۰۰۹) با بهره گرفتن از گروه ­های کانون، فرایند سلسله مراتبی و پرسشنامه به ارزیابی و رتبه بندی اثر بخشی مدیریت دانش در شرکت­های کوچک و متوسط مجموعه صنعت محصولات غذایی و آشامیدنی استان فارس پرداخته­اند. نتایج آزمون،مهم‌ترین مؤلفه‌های تأثیرگذار بر اثربخشی مدیریت دانش را اولویت­ بندی نموده و رتبه ­بندی شرکت­های مورد مطالعه را از نظر نمره اثربخشی مدیریت دانش در چهار سطح نشان می­ دهند.

 

ارزیابی و رتبه بندی اثر بخشی مدیریت دانش در شرکت­های کوچک و متوسط

 

۱۳۸۸

 

میرفخرالدینی و همکاران

 

۱۷

 

 

 

برای ارزیابی عملکرد مدیریت سیستم دانش در شرکت­های نرم افزاری ایران از شاخص عملکرد مدیریت دانش که توسط لی و همکاران (۲۰۰۵) انجام شده، استفاده کرده است. تجزیه­وتحلیل اطلاعات در این پژوهش با بکارگیری شاخص عملکرد مدیریت دانش، تحلیل عاملی،آزمون میانگین در مقایسه با عدد ثابت، تحلیل واریانس یک طرفه انجام شد. نتایج بدست آمده از ۱۸ شرکت، شاخص عملکرد مدیریت دانش آن‌ها برابر با ۰.۵ نشان می­دهد که با حد وسط شاخص ارزیابی یکسان است.

 

سنجش عملکرد سیستم مدیریت دانش

 

۱۳۸۷

 

لطیفی و موسوی

 

۱۸

 

 

 

با معرفی اکثر روش‌های موجود در اندازه ­گیری سرمایه ­های معنوی و دانش سازمانی، به بررسی برخی از روش‌ها و شناسایی سه رویکرد و طبقه بندی مدل‌ها پرداخته است.همچنین‌ ملاک‌هایی را نیز برای مقایسه مدل‌ها استخراج کردند که پس از انجام تحلیل‌های آماری و همچنین آنالیز امتیازات به دست آمده ، سه رویکرد شناسایی شده را تایید کرده است.

 

بررسی، طبقه بندی و مقایسه مدل‌های اندازه گیری دانش

 

۱۳۸۶

 

خدیور و همکاران

 

۱۹

 

 

 

در بررسی ارتباط بین فرایند­های مدیریت دانش و اثر­بخشی مدیریت دانش ابتدا با بهره گرفتن از تحلیل عاملی تأییدی شاخص­ های فرایند­های مدیریت دانش را مورد بررسی قرار دادند، سپس به اندازه ­گیری فرایند­های مدیریت دانش از دیدگاه نوناکا و اثربخشی آن در دانشگاه-های رفسنجان پرداختند. نتایج تحقیق نشان داد که در دانشگاه­ های سطح شهر رفسنجان، از بین فرآیندهای مدیریت دانش، عامل­های برونی­سازی ،درونی­سازی و اجتماعی­سازی برای خلق دانش مورد استفاده قرار می­گیرد. همچنین فرآیندهای درورنی­سازی،برونی­سازی و ترکیب بر اثربخشی مدیریت دانش در این دانشگاه­ها تأثیر دارد.

 

بررسی ارتباط بین فرایند­های مدیریت دانش و اثر­بخشی مدیریت دانش

 

۱۳۸۴

 

خوش­سیما و همکاران

 

۲۰

 

 

 

بر مبنای بررسی تعدادی از آخرین تحقیقات مرتبط با ارزیابی مدیریت دانش، مدلی در زمینه نحوه ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت دانش از طریق تعریف شاخص‌های عملکرد(کیفیت­ سیستم­ مدیریت دانش، فرایند­های مدیریت دانش،رضایت­کاربرازKMS، اثربخشیKMS و عملکرد شرکت) و تبیین ارتباط متقابل ما بین آن‌ها ارائه شد.

 

ارائه چارچوبی برای ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت دانش

 

۱۳۸۴

 

صمیمی و آقایی

 

۲۱

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...